Kaunisjuoksija

Kaunisjuoksija ja VSP-kaunisjuoksija

1 §

Kaunisjuoksija-palkinnot jaetaan vuosittain näiden sääntöjen perusteella SBK:n erikoisnäyttelystä ja SBK:n maastomestaruuskilpailusta eniten pisteitä saaneelle urokselle ja nartulle. Kaunisjuoksija-palkinnon saa eniten pisteitä saanut koira ja VSP-palkinnon eniten pisteitä saanut vastakkaista sukupuolta edustava koira. Mikäli kaksi parasta urosta tai narttua saavat saman pistemäärän, palkitaan molemmat Kaunisjuoksija- tai VSP Kaunisjuoksija -palkinnolla. Palkinnot jaetaan ensimmäisen kerran näiden sääntöjen mukaan vuonna 2019.

2 §

Kaunisjuoksija-palkinnosta voivat kilpailla kaikki borzoit, joiden omistajat ovat Suomen Borzoiklubi ry:n jäseniä ja maksaneet jäsenmaksunsa 31.3. mennessä kyseisenä vuonna. Palkintoon liittyvää kansiota ei saa viedä pois Suomesta.

3 §

Pisteitä jaetaan seuraavasti:

Näyttely:
Laatuarvostelu

EH: 6p

ERI: 9p

SA: 13p

Lisäksi sijoituksesta:

PU/PN IV: 14p

PU/PN III: 15p

PU/PN II: 16p

ROP/VSP: 17p

Maastomestaruuskilpailu:

ae yli 150p fin alle 150p: 6p

mol. lähdöissä yli 150p: 9p

SA: 13p

Lisäksi sijoituksesta:

8. 13,5p

7. 14p

6. 14,5p

5. 15p

4. 15,5p

3. 16p

2. 16,5p

1. 17p

Mikäli SBK:n maastomestaruuskilpailu järjestetään niin, että urokset ja nartut juoksevat erikseen, pisteet lasketaan kuten näyttelyssä.

4 §

Palkinnot luovutetaan voittaneiden koirien omistajille Suomen Borzoiklubi ry:n hallituksen toimesta SBK:n yleiskokouksessa. ROP ja VSP koirien tiedot julkaistaan Suomen Borzoiklubi ry:n tiedotuslehdessä.

5 §

Pisteiden laskemisen suorittaa Suomen Borzoiklubi ry:n hallituksen nimeämä henkilö.

6 §

Mahdolliset sääntömuutosehdotukset on tehtävä Suomen Borzoiklubi ry:n hallitukselle.