Nettisivut

Nämä nettisivut ovat Suomen Borzoiklubin viidennet sivut. Ensimmäiset sivut teki Eija Achre’n n. 1996. Eijan jälkeen sivuja päivittivät/muokkasivat mm. Susanna ja Kristiina Voutilainen, Sanja Kuusela, Miika Ylipahkala, Katri Ilves, Tarja Savinen ja Marjukka Bastamow (jos nyt joku unohtui ilmoita pikapuoliin).

Nykyisten sivujen raakaversion on toteuttanut Ville Hämäläinen ja sisältöä päivittää Janina Lappalainen. Lisäksi sivustoa päivittää omalta osaltaan jalostus- ja lehtitoimikunnat.

Harrastajilta toivotaan jatkuvasti uusia kuvia sivuille.

Yläpalkin kuvien tulee olla tarkkoja vaakakuvia ja muiden sisältöä täydentävine kuvien pääasiassa tarkkoja pystykuvia; minimikoko on 1MB. Jos lähetät useampia kuvia kerralla, tarkista ettei liitetiedostojen yhteiskoko ylitä 15MB. Jaa yli 15MB:n kokonaisuudet useampaan viestiin. Kuvat voi myös lähettää pakattuna kansiona (eli ZIP tms. tiedostona). Olethan yhteydessä ylläpitäjään (alla olevalla lomakkeella) ennen kuvien lähettämistä.

Kuvien kohteena tietysti borzoi mielenkiintoisissa kuvakulmissa, erilaisissa paikoissa, juoksemassa, leikkimässä, makaamassa, ihan mitä vaan…

Kuvat

OsaKuvasuhde

Esimerkkimitat (pikseleinä)

Ylä8:3

2000px x 750px

4000px x 1500px

jne.

Sisällön täytekuva

1:1, 4:3, 16:9, 3:4, 9:16

1920px x 1080px (Full HD, 16:9)

1080px x 1920px (9:16)

jne.

Ota yhteyttä

Tällä lomakkeella voit lähettää sisällön päivityspyynnöt, tekniset virheilmoitukset (mm. bugit) sekä muut yhteydenotot ylläpitäjälle.

* = pakollinen tieto